Parochiekern O.L.Vrouw van Bijstand                                Baarle-Nassau

De vieringen in Janshove en in de kapel van Nijhoven kunnen voorlopig nog niet doorgaan maar op zaterdag 25 juli zal er weer een eucharistieviering worden gehouden in onze kerk. In deze viering zullen naast de aangegeven intenties voor die dag, alle opgegeven intenties van 4 april t/m 30 mei gelezen worden. Bovendien noemen we dan ook de namen van de mensen die overleden zijn in de periode waarin de kerk gesloten was. Indien dit voor u als nabestaande bezwaarlijk is, kunt u contact opnemen via de mail of via tel.nr. 06-48397983 (José Verhoeven).

Zaterdag 25 juli

19.00 uur : Eucharistieviering

Intenties :

Ouders Hendriks – Michielsen en kinderen

Ouders van den Brandt – Michielsen

Lex Remeijsen

Cor Remeijsen – Bruurs

Anna Bruurs

Toos Remeijsen – Schoenmakers (seniorenvereniging Baarle-Nassau)

Nelly van der Putten – Theunissen

Martha van Alphen – Verdonk

Jo Jansen – van der Veeken

Jgt. Liza Schuttevaar – van der Vloet

Wout van den Broek

Jgt. Ad en Maria de Bever – van Oorschot en zoon Niels

Bep van den Broek – van der Horst

Anna van den Broek – Tuytelaars (ver

Toon Antens

Jo van Bavel

Bart Antens

Ad Severijns

Jolanda Severijns

Jo van de Heijning – Lauwers (ver)

Jgt. Dré en Mai Mol – van Loon

Bernard Peeters

Janus van Tilburg

Cor Verhoeven – Oomen

Julia Vermeer – van Rooy

Maria Broeders – van Beek

Gelieve u aan te melden om de viering van 25 juli bij te wonen via mail: info@parochiebaarle-nassau.nl of via tel.nr. 06-48397983 (José Verhoeven). Wij mogen maximaal 100 bezoekers toelaten bij deze viering.